Clima Standart

Кои сме ние

Клима Стандарт ООД е фирма с дългодошен опит в сегмента на доставка, монтаж и поддръжка на климатици, климатични инсталации и хладилни съоръжения. Предлагаме всички видове климатична техника, продукти и аксесоари за климатизация на вашият дом и офис.

Намираме се в гр. Пловдив, но имаме реализирани проекти в цялата страна. Всеки обект или физическо лице, което има нужда от климатична или хладилна инсталация би бил наш потенциален клиент.

В процеса ни на работа, успяхме да изградим екип от обучени специалисти, които адекватно могат да отговорят на нуждите на клиентите ни. Работим с качествени и проверени продукти и материали, с което поддържаме високо ниво на качество на предлаганите от нас услуги.

Предлагаме различни модели климатици на водещи производители като Daikin, Toshiba, Panasonic, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Fuji, Hitachi, Gree, Nippon, Midea и др. Изпълняваме доставка и монтажи по поръчка на клиента и според неговите изисквания. За повече информация, моля свържете се с нас от страницата за Контакти.

Контакти:
гр. Пловдив ул. Никола Вапцаров 111
гр. Пловдив ул. Чорлу 51
тел. 0878 432244
Клима Стандарт ЕООД

Предлагани марки

Клима Стандарт ЕООД

Клима Стандарт ЕООД

гр. Пловдив
E-mail: office@climastandart.com
Тел. 0878 432244
Магазин Пловдив

Магазини гр. Пловдив

ул. Никола Вапцаров 111
ул. Чорлу 51
Тел. 0878 432244
Телефон за информация
Copyright © 2017 Clima Standart Ltd. © 2017
Уеб сайт от MOON.bg