Clima Standart

Инверторни климатици

Инверторни климатици от Клима Стандарт – изберете най-доброто

 

Инверторни климатици – обща информация

Необходимостта от инверторни климатици и тяхната полезност в нашето съвремие са нещо неоспоримо. Трудно е да си представим по какъв начин щеше да протича ежедневието ни, ако не разполагахме с инверторни климатици – инверторни климатици, с които да се чувстваме комфортно, било то в дома, офиса или някъде другаде.

Има много и най-разнородни модели и видове инверторни климатици на различни производители. Едно обаче обединява всички инверторни климатици – спецификата на тези инверторни климатици, изразяваща се както в тяхното производство, така и в дейности като монтаж и сервиз.

Сами разбирате, че за да се сдобиете с най-ефикасните и подходящи за Вас инверторни климатици, които ще Ви гарантират сигурност и спокойствие, трябва да се доверите на опитни професионалисти в тази област, които не правят компромиси с качеството и предоставят най-доброто обслужване на своите клиенти.

Инверторни климатици – каква е тяхната същност

Инверторни климатици 1
Инверторни климатици - изберете и купете

Всички инверторни климатици регулират оборотите на компресора спрямо зададената температура посредством микропроцесорна система. От плавното регулиране на работата на агрегата идва и по точно поддържане на температура и по голям комфорт в помещението. Веднъж достигнали зададената температура, всички инверторни климатици минават в икономичен режим на работа.Затова те са за предпочитане пред конвеционалните, защото икономията на електроенергия достига до 65 % .

Инверторното управление на климатиците се дели на няколко вида:

 • АС- Променливотоково
 • DC- Правотоково
 • DDC- Дигитално правотоково
 • DDC Hibrid - Дигитално правотоково Хибридно

Инверторни климатици и визитката на Клима Стандарт

Клима Стандарт сме фирма с дългогодишен опит в сегмента на доставка, монтаж и поддръжка не само на инверторни климатици, но и на всякакви климатични инсталации. Ние предлагаме много видове инверторни климатици и климатична техника, продукти и аксесоари за климатизация на Вашия дом и офис.

Намираме се в град Пловдив, но имаме реализирани проекти, включително свързани и с различни модели инверторни климатици, в цялата страна. Всеки обект или физическо лице, което има нужда от климатична инсталация, би бил наш потенциален клиент.

В процеса ни на работа, успяхме да изградим екип от обучени специалисти, които адекватно могат да отговарят на нуждите на клиентите ни, независимо кои производители и модели ефикасни инверторни климатици предпочитат те.

Работим само и единствено с проверени продукти и материали, с което поддържаме високо ниво на качество на предлаганите от нас услуги. 

 

Инверторни климатици от Клима Стандарт – качество, ефикасност и икономичност на страхотни цени

Ние от Клима Стандарт предлагаме различни модели инверторни климатици на водещи производители в нашия сектор. В сайта ни можете по-обстойно да разгледате всички наши продукти. Независимо на кой производител ще се доверите и кой точно модел от нашите инверторни климатици ще изберете, Вие получавате най-доброто!

Традиционно, инверторните климатици са много по-икономични от конвенционалните. Тези инверторни климатици имат вграден електрически преобразувател, който преобразува променливото напрежение от електрическата мрежа в постоянно, а след това отново в променливо, но с друго напрежение и с друга честота.

Инверторни климатици 3
Инверторни климатици - купете сега!

Когато зададената температура в помещението е достигната, компресорът на външното тяло започва да работи с малки обороти и така се компресира по-малко количество фреон и съответно се консумира по-малко електроенергия. След като се получи по-голямо отклонение от зададената температура в стаята, оборотите автоматично се увеличават.

Конвеционалните климатици работят с постоянни обороти. При достигане на зададената температура, компресорът на външното тяло се изключва. Когато датчикът за стайна температура регистрира отклонение от няколко градуса от зададената температура, компресорът отново се включва и работи със същите обороти. Това включване и изключване прави конвеционалните климатици по-неикономични в сравнение с по-ефективните инверторни климатици, а и температурата в помещението не винаги е постоянна.

Освен, че при нас можете да закупите най-добрите инверторни климатици на най-изгодните цени, ние от Клима Стандарт изпълняваме още доставка и монтажи по поръчка на клиента и според неговите изисквания, както и много други услуги.

Инверторни климатици – възползвайте се от услугите на Клима Стандарт

Можете да се възползвате от следните предлагани от нас услуги:

 • Монтаж на инверторни климатици и климатични съоръжения. Извършваме монтаж на инверторни климатици без да е нужно да бъдат закупени от нас. Стандартен или специфичен монтаж, оглед и консултиране
 • Профилактика на инверторни климатици. За да сте сигурни, че Вашите инверторни климатици функционират с правилния капацитет, и че ще запазите живота им по-дълго е необходима регулярна профилактика
 • Диагностициране/отстраняване на повреда на инверторни климатици. Имате неработещи инверторни климатици? Ще Ви посетим на място и ще локализираме проблема и ще предложим решение.
 • Консултация за избор на инверторни климатици. В случай че имате нужда от нови инверторни климатици и искате да се консултирате с някой професионалист, то ние от Клима Стандарт сме насреща!

 

Инверторни климатици – ние извършваме още монтаж и сервиз

Изцяло за Ваше улеснение и удобство сме обособили отделна категория, свързана с монтажните и сервизни дейности на инверторни климатици, които Клима Стандарт извършваме.

Инверторни климатици 4
Инверторни климатици - изгодни цени

Цените на монтажа е възможно да варират в зависимост от спецификациите и сложността на монтажа, сезона и конюнктурата на пазара, както и от количеството инверторни климатици, които ще бъдат монтирани на едно място. Монтажът им се извършва след предварително уточняване и съгласуване на цените с клиента.

След монтажа на инверторни климатици, Клима Стандарт предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз. Фирмата има сключени договори с всички вносители. Гаранцията се определя в зависимост от марката. За да важи гаранцията е нужно, при възникнала повреда да се обръщате към нас. При ремонт, извършен от друга фирма, гаранцията отпада. Същото важи и ако решите да свалите и да местите Вашите инверторни климатици.

Инверторни климатици от Клима Стандарт

Ако имате въпроси по отношение на инверторни климатици и климатични инсталации, винаги можете да намерите отговорите в нашата специална категория на сайта ни. Бихте могли да разгледате и нашия блог.

Отново подчертаваме: за да се сдобиете с най-добрите инверторни климатици, Вие имате нужда от достатъчно опитни професионалисти, които работят качествено и на които можете да се доверите безусловно. Професионалисти, които са готови всеки един ден, с практиката, постоянно да се учат и усъвършенстват, за да бъдат клиентите им винаги удовлетворени от крайните резултати.

Затова изберете Клима Стандарт! Свържете се с нас и ние ще свършим всичко останало във възможно най-кратки срокове и по възможно най-ефикасния начин. 

Избирайки Клима Стандарт, Вие избирате най-доброто!

 


Инверторни климатици – обща информация
Инверторни климатици – каква е тяхната същност
Инверторни климатици и визитката на Клима Стандарт
Инверторни климатици от Клима Стандарт – качество, ефикасност и икономичност на страхотни цени
Инверторни климатици – възползвайте се от услугите на Клима Стандарт
Инверторни климатици – ние извършваме още монтаж и сервиз
Инверторни климатици от Клима Стандарт

Блог

Какво е инверторен климатик

Това е климатик който регулира оборотите на компресора спрямо зададената температура посредством микропроцесорна система. От плавното регулиране на работата на агрегата идва и по точно поддържане на температура и по голям комфорт в помещението.Веднъж достигнал зададената температура климатикът минава в икономичен режим на работа.Затова инверторните климатици са за предпочитане пред конвеционалните защото икономията на електроенергия достига до 65 % .

Инверторното управление на климатиците се дели на няколко вида
 • АС- Променливотоково
 • DC- Правотоково
 • DDC- Дигитално правотоково
 • DDC Hibrid - Дигитално правотоково Хибридно

Предлагани маркиНа 17.09.2020г. „Клима стандарт“ ЕООД сключи административен договор BG16RFOP002-2.073-14261-C01 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по процедура BG16RFOP002-2.073 за отпускане на  безвъзмездна финансова помощ „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“. Срокът за изпълнение на проекта е 3 месеца от датата на сключване на административния договор. Главната цел на проекта е преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19, като в резултат от изпълнението на проекта, фирмата ще бъде подпомогната да преодолее икономическите последствия от пандемията COVID-19 и ще продължи дейността си. Общата стойност на проекта е в размер на 10 000 лв., от които 8 500 лв. европейско и 1 500лв. национално съфинансиране. Дата на публикуване: 18.09.2020г.
Клима Стандарт ЕООД

Клима Стандарт ЕООД

гр. Пловдив
E-mail: office@climastandart.com
Тел. 0878 432244
Магазин Пловдив

Магазини гр. Пловдив

ул. Чорлу 51
Тел. 0878 432244
Телефон за информация
Copyright © 2017 Clima Standart Ltd. © 2017
Уеб сайт от MOON.bg